Nordsec i samarbete med CleanSea - För en renare och mer hållbar framtid!

Vi på Nordsec & Nor-Lyx är stolta att ha inlett ett samarbete med CleanSea

CleanSeas mål är att göra skillnad för havets djurliv genom att och skapa en framtid för våra hav fullt av liv, inte plast. Vi gör detta genom att ta bort skadligt skräp från havet och kustlinjen i Sverige. CleanSea städar både längs med kustlinjen och på havsbotten, men även på ytan i populära hamnar och till och med ute på öar. Vi ska få bort varenda bit plast, fiskeredskap och skräpbit som vi kan!

CleanSea-projektet finansieras genom CleanSea-armband samt samarbeten med företag och vi tar upp 1 kilo skräp från havet för varje CleanSea-armband som någon köper. Vi är stolta att meddela att vi stödjer CleanSea's goda ambitioner för en renare miljö och en bättre havsmiljö för alla.

1 kilo kan rädda liv

Varje plastbit vi tar bort från havet kan vara biten som räddar ett liv. Att ta bort 0,1 kilo havsplast kan rädda en sjöfågel. 0,5 kilo kan vara tillräckligt för att rädda en säl. Med ett CleanSea-armband kan du göra livsförändrande skillnad för havets djurliv.

Vi på Nordsec & Nor-Lyx är specifikt med och finansierar städningen av Marstrand utanför Göteborg. Text från städarbetet:

Välkommen till Marstrand - en pärla på Sveriges västkust, där solen skiner över kristallklara vatten och historiens vingslag är kännbara i varje steg du tar. Marstrand är en plats för avkoppling och äventyr, och ett kärleksfullt hem för många fast bosatta och de tusentals besökare som strömmar hit varje år. Vi är stolta över att Nordsec Security AB och Nor-Lyx har adopterat Marstrand, för att stoppa plastföroreningar genom vårt partnerskap med CleanSea.

Med en befolkning på 379 invånare och imponerande 650 000 årliga besökare är engagemang för att bevara Marstrands naturliga skönhet och ekosystem av avgörande betydelse.

Välkommen till vårt gemensamma äventyr mot en renare och mer hållbar framtid!