Deponeringsskåp

deponeringsskap-kopa

Deponeringsskåp 480DP

Deponeringsskåp 490DP med 4mm stålplåt.
Deponeringsskåp 755DP

Deponeringsskåp SK2000

 

Deponeringsskåp används för att förvara kontanter. Deponeringsskåp passar ypperligt för både större och mindre butiker, på företag och andra platser där kontanter måste förvaras.

Deponeringsskåp passar utmärkt i butiker för att skåpen har en mindre öppning/fack för att släppa kontanter igenom och dessa hamnar i tryggt förvar bakom låst dörr samt att dagskassan ligger därmed alltid i säkert förvar som kan öppnas endast av behörig personal med nyckel eller elektroniskt kodlås. Vid ett rån kan därför inte några nycklar eller koder tilltvingas för åtkomst till skåpets innehåll. Deponeringsskåpen har också en fiskningsskydd, vilket gör skåpet ännu säkrare.

Deponeringsskåp är ett ofta använt alternativ i butiker, tandläkarmottagningar, sjukhus och arbetsplatser där flera personer hanterar dagskassor och för att senare redovisas under dagens lopp.

Kassalådeskåp är ett säkerhetsskåp med klassningen SS 3492 med individuella låsbara fack där var och en har ansvar för sin nyckel och dagskassa. Ytterdörren till kassalådeskåpen är försett med ett låssystem av högsäkerhetslås med nyckellås eller elektroniskt kodlås. Denna typ av skåp förvaras lämpligen i ett speciellt rum i butiken med hög säkerhet.