Fasta och hopfällbara containrar för säker och flexibel förvaring

Container
 
Hopfällbar container med hög standard som erbjuder pålitlig säkerhet och skydd av dyrbara verktyg och maskiner - FR100-T för byggprojekt.

Modulär container, smidig att flytta, stark och säker konstruktion

Hopfällbar, pulverlackad, helförzinkrad

Personportabel container i delar - enkel att montera inom 10 min - FR100-T

  • 5-punktlås, galvaniserade paneler, snabbt och enkelt att koppla samman
  • Kan plattpackas för enkel transport
  • Gaffeltruckfickor för smidig förflyttning
  • Lyftöglor för även kranlastning
  • Konstruerad för maximal hållbarhet
  • Frakt tillkommer, Alltid-nöjd-garanti ingår
  • Mått: H2160 x B2075 x D1120 mm
  • Vikt: 275 kg

Vi har verktygs-, miljö- och hopfällbara containers. Vill du ha rådgivning innan köp slå oss gärna en signal eller om du vill istället bli kontaktad senare så fyll i vårt enkla formulär längst ned på sidan.

 
 
 

I över 40 år har Nordsec försett svenska hem och företag med smart, smidig och säker förvaring. Vi har en lösning för varje förvaringsbehov och självklart innebär det också att vi erbjuder ett brett sortiment av containrar – den kanske mest flexibla förvaringslösningen av dem alla. En container fungerar lite som ett portabelt kassaskrin – i megaformat. Ett utmärkt alternativ när du behöver tillfällig men trygg förvaring för arbetsutrustning, maskiner, elverktyg, kemikalier, bränslen eller andra brandfarliga produkter. Här hittar du både fasta och hopfällbara containers i en rad olika storlekar och utföranden, inklusive miljö- och kemikaliecontainers, väderbeständiga universalmodeller och extra inbrottssäkra verktygscontainrar.

En låsbar verktygs- eller valvcontainer är ett givet val på byggarbetsplatser och liknande där det krävs säker men flyttbar förvaring för verktyg, maskiner och annan stöldbegärlig utrustning. Våra gröna verktygscontainrar i TS-serien är utrustade med platsbyggda hyllor, trägolv, lyftöglor, truckfickor, ventilation och en robust dörr med dubbla tillhållarlås. Dessa stabila högsäkerhetscontainrar går även att specialbeställa med kundspecifika mått, inredning och tillbehör.

Även våra svarta miljöcontainrar i FS-serien har fasta, platsbyggda hyllor, men upphöjt, avtagbart gallergolv och helsvetsad sumpbotten för att förhindra läckage. Alla miljöcontainers är gjorda för att klara minst 30 minuters brandmotstånd, samt försedda med tillbörlig ventilation och relevanta varningsskyltar. Den kraftiga dörren har dubbla tillhållarlås för extra säkerhet. Miljöcontainern är utrustad med truckfack undertill och kan lastas med kran tack vare smidiga lyftöglor. Även dessa containrar kan specialbyggas för att passa specifika krav.

En hopfällbar container är idealisk för trygg förvaring av det mesta som du vill hålla skyddat från väder, vind och potentiella tjuvar. Våra populära standardmodeller av hopfällbara containrar i FR-serien är superenkla att montera tack vare den smarta modulkonstruktionen. Containern är försedd med ett tåligt OSB-golv och den stabila dörren har ett rejält fempunktslås med nyckel. De svarta och silverfärgade panelerna är helförzinkade och pulverlackerade för extra hållbarhet, vilket ger en väderbeständig och säker container som dessutom är enkel att demontera och kan packas platt när den inte används. Därtill är containern utrustad med lyftöglor för lastning med kran, samt truckfåror undertill för smidig transport med gaffeltruck.

Miljöcontainrarna i den hopfällbara FR-serien har samma robusta modulkonstruktion, men är röda och silverfärgade och försedda med helsvetsad sump med gallergolv, luftventiler och 30 minuters brandmotstånd, samt tydlig varningsskyltning. Dörren har fempunktslås med nyckel. Tillbehör som hyllor, ramp och låsbygel för extra hänglås finns också att köpa till din container.

En förrådscontainer kan komma till nytta inom de flesta verksamheter. Driver du exempelvis en mindre e-butik och behöver en säker plats att lagra dina varor kan en brand- och stöldskyddad container vara ett ypperligt alternativ till att hyra en lagerlokal. På Nordsec.se kan du köpa din container online och få den kostnadsfritt levererad ända fram till porten – oavsett om du befinner dig i Malmö, Göteborg, Stockholm eller Umeå. Vi har inte bara ett brett urval av sprillans nya containrar till salu i webbutiken, hos oss kan du även köpa en begagnad container till extra bra pris eller hyra en om du endast har tillfälligt behov av säker förvaring, exempelvis under en pågående renovering eller utbyggnad.

Har du några funderingar kring din beställning, önskar en offert eller vill ha råd angående valet av container innan köp? Fyll bara i formuläret här nedan så hör vi av oss när det passar dig!