VISAR 1-9 (10)1 2 Sista 100 per sida

Bordsvagnar & rullbord

Rullbord och vagnbord

En rullande bordsvagn är ett ypperligt verktyg. Genom att använda en vagn kan du förflytta saker och ting från en plats till en annan utan att behöva bära dem. Det effektiviserar dina arbetsuppgifter och minskar risken för skador vid tunga lyft. Men vilken typ av vagn bör man överväga? Här har vi samlat ett brett utbud av rullbord och vagnbord av högsta kvalitet från flera välrenommerade varumärken. Transportplattformar kan användas inom olika områden, såsom industrimiljöer, garage och verkstäder, men även på lager, kontor och i butiker. Vilken vagn du bör välja beror på ändamålet, den vikt du planerar att lasta på den och underlaget du tänker köra på.

 

Plattformens lastkapacitet, hjul och material

 

När du väljer en plattform för din verksamhet är det av yttersta vikt att kontrollera dess lastkapacitet. En mindre vagnplattform är perfekt för hantering av mindre och lättare gods på kontoret, lagret eller i butiken. Vid val av vagn är det också klokt att överväga vilken typ av hjul den bör ha. En vagnplattform eller rullande bord med hjul för lättare laster har oftast gummihjul. Den är enkel att manövrera på släta golv utan hinder. Plattformar som ska hantera större gods kan ha hjul av massivt gummi, hårda nylonhjul, elastikhjul och luftpumpade hjul. Luftpumpade hjul klarar ojämna golv bättre och ger även en mjukare övergång när du drar plattformen över en tröskel. Det finns även plattformar med bromsade hjul för ökad säkerhet. De plattformar du hittar här är tillverkade av olika material. I en industriell miljö behöver du en robust och hållbar plattform med slittålig konstruktion. På restauranger är plattformar av rostfritt stål ofta ett utmärkt alternativ. En rostfri plattform är enkel att torka av och hålla ren och kan användas både inomhus och utomhus. För kontoret kan det vara tillräckligt med en rullande plattform på hjul tillverkad av plast.

 

Låt arbetsuppgifterna påverka valet av plattform

 

När du har kontrollerat plattformens lastkapacitet, hjul och material är det dags att fundera på användningsområdet. Olika arbetsuppgifter kräver olika typer av plattformar. En plockplattform passar bra på ett lager, en stabil rullande plattform eller vagnbord fungerar väl i en industri eller verkstad, och en mindre plattform på kontoret. Ett bekvämt rullbord eller ett vagnbord kan också fungera som en extra arbetsyta. De flesta plattformar kommer med två eller tre hyllplan.