Nyckelskåp med kodlås eller nyckellås

nyckelskap-kopa

Nyckelskåp med kodlås

Nyckelskåp NS98E godkänt av försäkringsbolagen och myndigheter

Nyckelskåp NS150E med kodlås på köpet

Nyckelskåp NS450E med kodlås på köpet

Nyckelskåp från Nordsec ger den säkraste förvaringen av nycklar för t.ex. hotellet, bilverkstaden, bostadsrättsföreningen, vakt- eller serviceföretaget. Nyckelskåpen finns som stöldfördröjande nyckelskåp med kodlås eller nyckellås och som säkerhetsklassade nyckelskåp likaså - och därmed inbrottssäkra.

Stöldskyddande nyckelskåp är kraftiga och robusta i konstruktionen, men har något lägre stöldskydd än ett säkerhetsklassat nyckelskåp. Dock finns det enklare stöldfördröjande nyckelskåp och mer kraftigare stöldskyddande nyckelskåp med 4 mm stålplåt, som närmar sig säkerhetsklassade nyckelskåp, men är utan klassning. Slipp nycklar till skåpet genom att köpa ett nyckelskåp med kodlås. Allt för att det skall bli enklare och smidigare för att slippa bära på några extra nycklar i onödan.

Säkerhetsklassade och godkända nyckelskåp har mycket hög stöldskydd/stöldsäkerhet och är testade och certifierade enligt SSF 3492 normen, som uppfyller försäkringsbolagens och myndigheters inbrottsklassning och krav på säker nyckelförvaring - kallas därmed inbrottssäkra nyckelskåp. Största nyckelskåpet rymmer hela 1445 st nycklar.

Ett säkerhetsklassat nyckelskåp måste vara certifierat enligt säkerhetsskåp SSF 3492 för att få kallas säkerhetsskåp d.v.s. ett godkänt nyckelskåp.