Serverskåp med fläktsystem

Att välja ett serverskåp med inbyggd fläktsystem borgar för god arbetstemperatur när behov finns för mer kraftfulla servrar inom företaget. Daglig bruk eller snarare dygnet runt användning gör att temperaturen hålls under acceptabla nivåer för längre hållbarhet av datans lagring och bearbetning. Ju kraftfullare server desto större behov av kyling. Skydda din data mot för hög värme.

 
Topputrustat serverskåp!

I grundutförande enligt SS3492

Kodlås

Kodlås med LED på köpet!

Fläktsystem

Fläktsystem på köpet!

Serverskåp med hög standard!

PC500E - Skydda stöldsäkert företagets hemligheter

  • Backup, USB-minnen, HD/SSD, datamedia m.m.
  • Brandsäkert och stöldskyddande
  • Elkodlås och fläktsystem som standard
  • Alltid-nöjd-garanti
  • Mått: H1000 x B750 x D650 mm
4 mm stålplåt!

 

Serverskåp PC5000 för byggarbetsplatsen eller lagerlokalen inklusive 2 fläktar

I grundutförande enligt SS3492

Kodlås

Kodlås med LED på köpet!

Fläktsystem

Fläktsystem på köpet!

Serverskåp med kodlås och fläkt

PC5000 - för byggarbetsplats, lager

  • Kodlås och fläktsystem som standard
  • Rymligt, stöldsäkert skåp
  • Molnlagring räcker inte, ha säkerhetskopior närmare till hands
  • Alltid-nöjd-garanti
  • Mått: H1900 x B750 x D650 mm
Servrar tenderar som bekant att alstra rejält med värme och behöver ordentlig kylning för att fungera på topp. Ju kraftfullare server, desto mer kyla krävs det för att behålla en adekvat arbetstemperatur. Överhettning kan få förödande konsekvenser såväl i form av smälta komponenter och elektriska bränder som andra materiella skador – och inte minst, förlorad data som följd. Att placera sina dedikerade datorer i ett serverskåp med kyla är alltid ett smart val om man vill säkerställa att temperaturen hålls under acceptabla nivåer och att bearbetning och lagring av företagets viktiga data sker under optimala förhållanden. Ett serverskåp med inbyggt fläktsystem från Nordsec är en klok investering både för företag som behöver hålla sina servrar igång dygnet runt.
 
Bra kylning borgar för ett välfungerande serversystem med hög prestanda och längre hållbarhet, men våra serverskåp är inte bara utrustade med inbyggda fläktar, de är givetvis även försedda med rejäla lås som skyddar företagets hemligheter från fysiska intrång. Flera av våra robusta serverskåp med kyla är även stöldskyddsklassade enligt SSF 3492 och kan med fördel användas för att förhindra stölder av datorer, servrar, NAS- och UPS-enheter, USB-minnen, lagringsmedia, databackuper, hubbar, routrar och annan nätverksutrustning både i skolor, klubblokaler, verkstäder, kontor och byggarbetsplatser. Vi har serverskåp med inbyggda fläktar i en rad olika modeller och storlekar för alla tänkbara behov och ändamål. De flesta kan även kompletteras med extra inredning, flyttbara hyllor och andra tillbehör så att du kan bygga ett rackskåp som är skräddarsytt för just din verksamhet.
 
Vår standardmodell av serverskåp med kyla, PC500 Fläkt, är en utmärkt databas- eller serverlösning för företag. Skåpet är godkänt enligt SSF 3492, tillverkat i fyra millimeter tjock stålplåt och försett med ett borr- och sprängskyddat säkerhetslås med två nycklar. Utöver ett temperaturstyrt fläktsystem med dubbla fläktar är serverskåpet även utrustat med en flyttbar hylla, numrerad nyckelkrokslist på dörren och ett praktiskt 230 V grenuttag på insidan. Hål finns för kabelgenomföring. Det är bara att ansluta den utvändiga sladden till ett vanligt vägguttag så är skåpet redo att användas. Fläktarna är placerade i skåpets nederdel för att ge optimal luftcirkulation och varje fläkt har dammfilter som enkelt kan tas loss och rengöras vid behov. Flyttbara hyllor, fler nyckelkrokar och en brandsäker datamediaenhet kan fås som tillval. Skåpet är även förberett för fastbultning i golv. Serverskåp PC500E Fläkt har samma grundutförande men kommer med elkodlås som standard. Dubbel fläkt med dammfilter ingår även här.
 
Serverskåp PC5000 Fläkt är en större modell med fler inredningsalternativ som lämpar sig utmärkt för byggarbetsplatser, lagerlokaler och liknande där man kontinuerligt matar in information i databasen och behöver ett effektivt minikontor med kombinerad arbetsyta och välventilerat lagringsutrymme som kan säkras upp efter arbetstid. Skåpet är tillverkat i fyra millimeter stålplåt och utrustat med ett högsäkerhetslås med två nycklar som även är försett med sprängsäkring och borrskyddsplatta i mangan. Skåpet kommer med två flyttbara hyllplan, samt en utdragbar hylla. På insidan finns även ett 230 V grenuttag och hål för kabelgenomföring. Det inbyggda fläktsystemet säkerställer god kylning av serverskåpet även när det är stängt och låst. Serverskåpet är godkänt som säkerhetsskåp enligt SSF 3492 och finns även med elkodlås för två användare i modellen PC5000E Fläkt. Om så önskas kan vi även installera ett avancerat elektroniskt kodslås med loggfunktion och separata koder för upp till hundra användare. Övriga tillbehör inkluderar en brandsäker datamediaenhet, utdragbar tangentbordshylla, musplatta, mushållare, nyckelkorkar, belysning och lyftöglor. Dessa serverskåp kan också fås i valfri färg för att matcha interiören. Standardfärgen för alla våra serverskåp är ljusgrå.
 
För större företag som har behov av en komplett serverlösning med kraftfull kylning, säker förvaring och enkel åtkomst för service och underhåll av systemet finns serverskåp PC5000/E Fläkt även i en version med servicedörr på baksidan. Såväl huvud- som servicedörr är utrustade med borr- och sprängskyddade högsäkerhetslås. På PC5000 har dörrarna omställningsbara nyckellås och levereras med två nycklar vardera. På PC5000E är båda dörrarna försedda med elektroniska kodlås för två användare. Dessa serverskåp har inbyggd ljuddämpning och är utrustade med dubbla fläktar, samt sexvägs grenuttag för 230 V och hål för kabelgenomföring. Avancerat elektroniskt kodlås med händelseschema för upp till hundra användare, nyckeltavlor, brandboxar, hyllplan, förhöjd bottenskiva, utdragbar tangentbordshylla, belysning och extra fläktar finns som tillval.
 
Förvara företagets servrar på ett säkert sätt i ett låsbart skåp med inbyggd fläkt från Nordsec och skydda er dyrbara utrustning och känsliga data både mot för hög värme, fysiska angrepp, stöld och obehöriga intrång!
 
Med vår Alltid-nöjd-garanti kan du känna dig fullkomligt trygg när du handlar serverskåp och annan förvaring hos oss på Nordsec. Behöver du hjälp eller önskar rådgivning innan köp är du välkommen att höra av dig till oss. Har du redan bestämt dig kan du beställa ditt serverskåp snabbt, smidigt och säkert direkt online – vi erbjuder frakt över hela Sverige!