Verktygsförvaring i lagret eller i bilen

verktygsforvaring-kopa

Fodervagn FV400 med unik tippfunktion, extra förstärkta lyftöglor m.m.

Verktygsförvaring

 

Förvara dina verktyg tryggt och säkert i en verktygsbox eller container från Nordsec! Vi har många smarta lösningar för att lösa dina behov på arbetsplatsen, verktyg är dyra och därför är vi måna om att hjälpa dig att hålla de säkra. Vi har många olika varianter och storlekar, titta efter något som passar just dig!

98% av hantverkarna är oroliga över stulna verktyg
Utan dina verktyg och utan att kunna komma fram till arbetsplatsen skulle det vara omöjligt för dig att utföra ditt jobb, oavsett om du är rörmokare, snickare eller någon annan form av hantverkare.

Det är inte konstigt att den överväldigande majoriteten av hantverkarna som intervjuades sa att verktygs- och skåpbilstöld var ett allvarligt bekymmer för dem.

Och rädslan är inte ogrundad. I slutet av förra året uppvisade en stigning i antalet inbrott i skåpbilar med nästan 100 rapporterade fall av verktygsstöld - i en enda län.

Källor: Simply Business och Plentific

Skydda företagets dyra verktyg med ett kraftigt verktygsskåp anpassat för skåpbilen eller ta med verktygen i en verktygsvagn med hjul. Även på större arbetsplatser förekommer det, tyvärr, stölder där flera underentreprenörer utför gemensamma arbetsuppgifter.

Gör det enkelt för dig, lås in verktygen i ett säkert verktygsskåp eller verktygsvagn från Nordsec, så kan du koncentrera dig på dina arbetsuppgifter istället.