Brandsäkert kassaskåp

Brandsäkert kassaskåp ES20 med högsta brandklass

Brandsäkert bankfack och stökdskyddande. Brandklassat: 120P.

Kassaskåp brandsäkert även datamedia

Brandsäkra kassaskåp är det många som efterfrågar. Att skydda sina minnen (fotografier och annat känsligt för hög värme och brand), värdefulla kontrakt och en del kontanter. T. ex. Kassaskåp L72 Pro skyddar mot brand i hela 2 timmar (120 minuter) vilket är mycket hög brandsäkerhet.

Vill du skydda i ett kassaskåp brandsäkert även datamedia har vi vårt tvillingskåp Fort Knox-paket Kombi72 Pro med en datamediainsats. Datamediainsatsen skyddar känslig data som finns bland annat (bl.a.) i USB-minnen, minneskort, externa hårddiskar såsom hårddiskar och/eller solid state diskar (HD/SSD) samt vissa har BlueRay, 4K Ultra HD (4K UHD) och faktiskt även CD-ROM och DVD media för lagring.

Datamedia är oerhört känslig för fukt och värme. Likaså IT-utrustning är känslig mot fukt och gaser. Att skydda i ett kassaskåp brandsäkert dina värdefullaste minnen och viktig data i ett datamediainsats skyddar dina värden på bästa sätt. Att i vår moderna samhälle lagra på Dropbox eller iCloud är ett bra sätt att sprida data via Internet och komma åt det lätttillgängligt var man än är. Dock om du vill vara helt säker på att din data sparas så gör du regelbundet en kopia på dina viktigaste filerna på en lagringsmedia och placerar den i en datamediainsats som i sin tur ligger i ett brandsäkert kassaskåp från Nordsec - allt för att sprida ut din data och säkra det för framtiden. För vad gör du om Dropbox eller iCloud förlorar din data? Vad har du för garantier?

Flera av kassaskåpen har gått igenom tester av den internationella normen JIS för att klara brandtest, falltest och chocktest (från värme till kyla och värme igen). Både papper och data förvaras i ett kassaskåp brandsäkert upp till 2 timmar (2h).

Ett låsbart bankfack som är i sin tur placerad i ett brandsäkert och stöldskyddande kassaskåp med högsta brandklass är ett mycket efterfrågad produkt. Vi säljer mycket av vårt paketpris av bankfack SD Pro.

 • Bankfack SD Pro

  Bankfack SD Pro

  Bankfackpaketet. 6 st A4-pärmar. Låsbar låda. Brandsäkert och stöldskyddande kassaskåp. Storsäljare! 120 min brandskydd. Elkodlås.
  3.999 kr
  5.830 kr
  6
 • Kassaskåp SDX Pro

  Kassaskåp SDX Pro

  Kassaskåp. 7 st A4-pärmar. Låsbar låda. Brandsäkert och stöldskyddande kassaskåp. 120 min brandskydd. Elkodlås.
  5.999 kr
  6.999 kr
  7
 • Kassaskåp L72 Pro

  Kassaskåp L72 Pro

  2 hyllor. 27 st A4-pärmar. Ny modell av säkert skåp! Brandsäkert och inbrottskyddande. 120 min brandskydd. Elkodlås.
  8.999 kr
  11.690 kr
  7
 • Kassaskåp L73 Pro

  Kassaskåp L73 Pro

  Kassaskåp. 30 st A4-pärmar. 2 hyllor. Låsbar låda. Brandsäkert och inbrottskyddande. 120 min brandskydd. Elkodlås.
  9.999 kr
  11.999 kr
  7
 • Kassaskåp Kombi72 Pro

  Kassaskåp Kombi72 Pro

  Skåp med datamediainsats (max 3st), elkodlås. Skydda säkert ditt företag och hem! 120 min brandskydd. Elkodlås.
  13.499 kr
  15.999 kr
  12