Säkerhetsskåp - enkelt att hyra

hyr-ett-sakerhetsskap-kopa

Hyr ditt säkerhetsskåp!

Verktygskista TB2

Hyr fodervagn FV400

Hyr säkerhetsskåp med brandsäkert dokumentskåp SSL

Att hyra ett säkerhetsskåp kan vara en mycket god idé av flera skäl. Hos oss på Nordsec kan du hyra flera olika typer av skåp, beroende på ditt behov, och du kan självklart byta skåp allt efter som ditt behov kanske förändras. På så sätt slipper du köpa ett för stort skåp, eller för litet, om du inte är helt säker på vilket behov du har.

Om du dessutom arbetar med projekt som är tids- och platsbundna, så finns det ytterligare fördelar. Du slipper förvara dina säkerhetsskåp, byggboxar eller förvaringsboxar för brandfarliga varor etc, då vi hämtar och levererar dem på respektive projektadress. Och du kan koppla ekonomin per skåp till respektive projekt, och slipper på så sätt onödiga overheadkostnader. Frakt tillkommer.

Nedan visas endast ett axplock på förslag för uthyrning av skåp / box / vagn / ställ etc. Givetvis kan du hyra i stort sett vilken produkt som helst av oss och även köpa dem. Om du t. ex. är intresserad av att köpa ett säkerhetsskåp kan du hitta hela vårt utbud här. Ställ din förfrågan enligt nedan så hör vi av oss. Välkommen!