Brandbox, kodlås, hylla, låda

tillbehor-kopa
 

Flera av våra tillbehör passar till samma skåp så ta gärna en titt på aktuellt skåp du är intresserad av och se vilka tillbehör som finns till det. T. ex. till säkerhetsskåp har vi ett rikt utbud av tillbehör såsom brandbox, kodlås, nyckelkroklist med tre (3), sju (7) eller 11 krokar, låsbart bankfack, bultningssats för trä och betong, inbrottslarm, takplatta, vänsterhängd dörr och olika färgtillval såsom stål i klarlack eller grafitsvart.

Nordsec har även tre (3) olika brandboxar för vikta eller ovikta A4-papper samt ett databox för datamedia. Mycket behändigt när du vill göra ett stöldsäkert säkerhetsskåp även till ett brandsäkert skåp under 30 minuter. Vill du ha ett renodlat brandsäkert skåp som tål brand i två (2) timmar har vi också brandsäkra dokumentskåp och kassaskåp. Sedan finns det även värdeskåp med brandskydd.

Självklart har vi andra tillbehör allt beroende på vad det är för skåp och vad dina behov är. Vi kan t.o.m. specialtillverka ett skåp efter dina önskemål. Tag i så fall kontakt med oss så tar vi fram en offert.

Ibland kan man uppleva att en enda hyllplan inte räcker. Därför har vi extra hyllor till försäljning. En av våra nyheter är t. ex. en utdragbar låda med stoppfunktion för att stängas tyst och dämpat.